Л. Юферова, Встреча с чудом внезапная. Пер с укр

Виталий Карпов
Мерцание огней вечерних стуж,
Цветные взгляды на витринах белых,
Декабрь смеётся отблесками луж,
Дыша настоями на листьях прелых.

Внезапно вижу диво — всех чудней:
В побегах почерневшего каштана
И в круглых тёплых чашах фонарей
Кипят клубы белёсого тумана.

Стоят деревья в мокрых постолах,
И просит ветер золотого чаю…
Я, видно, в буднях, в спешках – суетах,
Невиданно - неслыханное чаю               
                12.01.18

=======================================
Мене раптовий подив перестрiв
Людмила Юферова

Вогні вечірні мерехтять довкруж,
Вітрин сіяють погляди барвисті,
Сміється грудень розблиском калюж
І подихом, настояним на листі.

Мене раптовий подив перестрів:
У гілочках зчорнілого каштану
В кулястих чашах теплих ліхтарів
Киплять клубки білястого туману.

Стоять дерева в мокрому взутті,
І хоче вечір золотого чаю...
А може, я в буденній суєті
Небачене й нечуване шукаю..

http://www.stihi.ru/2017/12/30/367