Доперва сильна

Катя Александровская
Захарастає дощ маневром у дужі
                стискання,
І чоломкати буде незграбно,
          допоки мине,
Жодних вето не буде коли мене
пройме станом,
Дошкуляє в усьому тобі він
              і ходить конем.
Не такий ти...Випростую руки
у небосклепіння,
Розправляю свого захлялого хорбака,
Буде як, але я зостаюся доперва
                сильна,
Наче моргавка гасну і хряпаю
    по гілках...

13.01.18.