Розовые очки

Марина Панфёрова
Рожеві окуляри

Залиш мені рожеві окуляри,
Я дуже хочу вірити і далі
У щирість, дружбу і простих людей,
В красу і неповторність їх ідей,
Що правда переможе у фіналі.

 Залиш мені мою шалену віру,
Що прагне справедливості і миру,
І права називатися людьми,
Які рятують світло від пітьми,
Цінують те, що мають, знають міру.

Ще залишіть мені можливість дії,
Що допоможе вірі та надії.
Підтримає, запалить, вбереже,
Життя, що є у нас одне лише.
Я вірю в нього і у себе вірю.