Про прыколы и проколы скунс,

Васыль Брыль-Кобзар
Ілі Ек піць млеко ізо льду

А на Марсе яблокі растут!
А с Луны во вжэ j луняне тут!
Гот, а у мынэ тут гондэ дэсь
Торф уф грубы сам ексь розогревсь!

Дыво дывнэ прамо буты лучш
Чым уж хтось, ціп Сурдін Вовка с МГУ.
Вот мы j вместо некых новостеj
Дывымось комедію про РЕН.

Ведь кругом нас стікы цвілізаць,
Шо аж прамо но і наблюдаj,
Как бы нам Чылябінск ны взорваль
Метеор, несущыjся, бы гад.

Дэ ж пак получыты ніформаць
Всэ про всэ, шо бачыть хоть твіj глаз?
Нету ж ны j в Роскосмосе людэj,
Шо чытають лекцыjі чудесн.

А у нас усэ ж вопрос до вас:
Шо такэе гэто означаjт,
Ек от в сінюх молё взбухло в сутк,
Хоть там бы j мороз, аж просто жуть?

Да, ну, выпыj кавы з ячмыню
Да закрасывш чымся, шо на льду.
Молоко ж храныця 10 днюв!
Но куды тоj срок подівся в скунс?

Мусыть, тут Меланья пудшутны
Над Васьком Вылыкым з Рыловыщ.
Гэто ж трэба – заявытысь в сні
J показаты Леніна труды!

Сплю-то я, хы, в біблятэцы тут:
Обложывсь, шоб вітёр сцін ны здув.
А на гокна астыроід с 7
Ось повісыв –  хаj, бы на Луні.