Не жить - в угоду!

Наталья Ямпольская
Важно - БЫТЬ!
А не - ИМЕТЬ!
Двоих родить,
Ещё хотеть!
Беречь семью,
Родину- мать,
Свою стезю
Протоптать,
Оставить след
В пример роду...
И завет:
Не жить - "в угоду"!

Январь 2018