Без тебе - Океан Ельзи

Людмила Саблина
Без тебе — душа сліпа,
І тіло моє, мов не рідне.
Без тебе —
один туман…
Без тебе — кругом вода,
куди не глянь, землі не видно.
Без тебе —
кругом обман…

Летить, шукає - тебе
душа моя!
Бо знає — де ти, там я.

Без тебе моя любов,
немов розкидане намисто…
Червоне,
в снігу лежить.
Навколо застигла ніч,
І віє холодом навмисно.
Світає,
душа не спить…

Летить, шукає - тебе
душа моя!
Бо знає — де ти, там я…

Так близько твоя рука,
навіть коли тебе немає...
Я знаю: де ти — там я.

Блукаю…
Де ти, там я…
Літаю…
Де ти, там я.



Не с теми - душа слепа,
и тело чуждое обидно…
Не с теми -
         один туман…
Не с теми - кругом вода,
куда не глянь, земли не видно.
Не с теми -
         кругом обман…

Летит и ищет
тебя душа моя!
И знает - где ты, там я…
               
Не с теми… моя любовь
и боль - разорванным монистом,
краснея,
         в снегу лежит…
А в поле - застыла ночь,
где холод долог и неистов.
Светает…
         Душа не спит…
               
Летит и ищет
тебя душа моя!
И знает - где ты, там я…
               
Так близко… твоя рука
мою незримо принимает…
Я знаю: где ты, там я…

Блуждаю…
Где ты, там я…
Летаю…
Где ты, там я…