Нож

Арина Мати
 
Красимир Георгиев
НОЖ

Танцува синята му кръв.
На призрачния дансинг на съдбата
в обятията на добрия нож потъваме.
Сърцето му е в острието.


     Нож

Синяя кровь танцует моя
Призрачный танец судьбы
В добрых объятиях тонет ножа
Сердце его в острие...