Ня любi..

Катя Александровская
Ня любі мяне ты ніколі!
Каб не ведала я тленнай ношы
І не ведала всё, за грошы,
І не рухала груды болю.
Ня любі мяне ты ніколі!
Каб не клікала я да Бога,
ня шукала да цябе дарогу,
ня дарыла табе себя.
Ня любі мяне ты ніколі!
Каб не бачыць маіх істэрык
І не біцца хваляй аб бераг,
ня насіць мяне на руках.
Ня любі мяне ты ніколі!
І ня цкуй маё сэрца болем ...
Слоў пустых мне цяпер даволі!
Пакахай ўжо мяне з бядою!

21.01.18.