вiнок самотностi на укр. яз

Любонька
1
Твій в"їдливо-питливий погляд...
Чекаєш відповідь яку?
Уже віддАвна ми - не поряд.
Я - у самотності вінку.
І прИгіркий її цілунок
Лежить відбитком на вустах,
А по душІ розтікся трунок...
Ми - в різних зоряних світах.

п/в:
Не йти нам спільними шляхами,
Бо в кожного - окрема путь.
Про спалах почуттів між нами
Не треба згадувать, мабУть.
Про те, що бУло поміж нами,
Як сон незбувшийся, забудь!

2
З вінка пелЮстки опадають,
Знову надії чути дзвін;
На щастя знову я чекаю,
Його принЕсе вітер змін.
ВідчИню серце для любові,
Воно не може не любИть!
Хай не шукають очі твОї
У мОїх - "так" - у відповідь.


(авторська пісня) 05/01/18/