Ти загубився зовсим

Алексей Милусь
Ти загубився зовсім,
Шляхом у туман увійшов.
Багато чого розумів,
Ти себе просто посіяв.

Шукай власний вихід,
Я как зірка на сході.
С тобою буду іти,
До останнього кінця.

Дивись на мене постійно,
Складемо разом віно.
Будемо жити разом,
Постійно тільки двоем.

Ти у тумані посіяв,
Очима просто осліп.
Вікна пора розкрить,
За все потрібно платить.

© Алексей Милусь