Повелiння Божi

Людмила Чупико
Господь не повелів, щоб ми судили,
Але Його стежками лиш  ходили!
І в кожнім бачили ми образ Божий,
Навіть тоді, коли на Нього ще не схожі…

Бо досконалих – не буває на цім світі,
Але ми дякуємо, що з Ісусом в заповіті!
А наш Господь – усім допомагає,
Криві дороги – Він нам виправляє!

Його очима, щоби бачити навчились,
За тих, хто схибив – ми з любов’ю помолились.
Та підказати де він був не правий,
Не мати, щоб характер нам лукавий.

І праведним шляхом завжди ходили,
Любов’ю Божою усіх любили!
Ми всі ще хибимо, бо живемо у плоті…
Але диявол – завжди на роботі!..

Чекає, коли місце ми дамо йому,
Щоб завести когось із нас в пітьму.
Але Ісус - є світло та життя!
Він час дає усім  для каяття!

Тому Він брата чи сестру пішле,
І Своє слово їм в уста вкладе.
А нам потрібно лише це прийняти,
Щоб хибний шлях – з Ісусом виправляти!
*
Коли навчимося ми чути голос Бога,
Та зрозуміємо, як всіх вміщати,
Тоді у Царство Боже приведе дорога –
Щоб в вічності Ісуса величати!
24.01.18