Украинский Гарик 466

Владислав Красса
Український Ґарик 466


За мотивами І. Губермана

Пишу, і рими є чудові.
Трудитись лінь, неробство злить.
Живу з єврейкою в любові,
Хоч у душі — антисеміт.


   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".