Часничок

Виктор Зиновьев
Син почав на день по тричі
Часничок вживати.
Що з ним трапилось, не знаю
Не второпа мати.
 Я і вся моя родина
Гострого не їли.
Хлібом-сіллю та борщами
Укріпляли сили.
І сказав матусі хлопчик:
Все гаразд зі мною.
А часник я їм тому що
Пахне ковбасою.