Александр Трускин Приходи же, друг мой ненаглядный

Юлияна Великова
               Для тебя, любимый мой, желанный
               ни чего совсем, совсем не жаль.
               Приходи ко мне , мой ненаглядный.
               прогони заботы и печаль.

               Ты пойми меня. Мне трудно очень.
               Без тебя мне белый свет не мил.
               Я хочу чтоб днём и тёмной ночью
               ты меня ласкал бы и любил.

               Знаешь , как сейчас я одинока?
               Знаешь ,как мне трудно без тебя ?
               Почему ко мне судьба жестока?
               Я хочу на веки быть твоя.

               Приходи ко мне, мой ненаглядный.
               Прогони заботы и печаль.
               Что бы в ясный день и в день туманный,
               мы в счастливую шагали даль.

                припев:
               Днём и ночью жду тебя , мой милый.
               Днём и ночью думы о тебе.
               Ты мой ненаглядный и любимый.
               Ты всегда один в моей судьбе.


Превела на български: Юлияна Донева

ЕЛА ТИ, НЕНАГЛЕДЕН МОЙ

За тебе мой любими, мой желан,
нищо аз за теб не бих пожалила.
Ела при мене ти мой ненагледен,
прогони тревогата, скръбта.

Разбери ме. Много ми е мъчно
не ми мил без тебе светът бял.
Искам аз във ден и в тъмна нощ
да ме галиш ти и да ме любиш.

Знаеш ли ти колко съм самотна?
Знаеш ли как  трудно е без теб?
Защо към мен съдбата е жестока?
Аз искам винаги  да бъда твоя.

Ела при мене, ти мой ненагледен
прогони тревогата, скръбта.
В ясни дни и във дни мъгливи
ний щастливи двама да вървим.

Припев:
Ден и нощ  те чакам аз мой мили.
Ден и нощ си мисля аз за теб.
Ти ненагледен  мой любими
един ти вечно в моята съдба.