Приходи же, друг мой ненаглядный,

Александр Трускин
Александр Трускин Приходи же, друг мой ненаглядный   
Юлияна ВеликоваЮлияна Великова 27 января 2018 года в 10:52
Превела на български:
ЕЛА ТИ , НЕНАГЛЕДЕН МОЙ
За тебе мой любими, мой желан,
нищо аз за те не бих пожалила.
Ела при мене ти мой ненагледен,
прогони тревогата , скръбта.

Разбери ме. Много ми е мъчно
не ми мил без тебе светът бял.
Искам аз във ден и в тъмна нощ
да ме галиш ти и да ме любиш.

Знаеш ли ти колко съм самотна?
Знаеш ли как трудно е без теб?
Защо към мен съдбата е жестока?
Аз искам винаги да бъда твоя.

Ела при мене, ти мой ненагледен
прогони тревогата, скръбта.
В ясни дни и във дни мъгливи
ний щастливи двама да вървим.

Ден и нощ те чакам аз мой мили.
Ден и нощ си мисля аз за теб.
Ти ненагледен мой любими
един ти вечно в моята съдба.
               Для тебя, любимый мой, желанный
               ни чего совсем, совсем не жаль.
               Приходи ко мне , мой ненаглядный.
               прогони заботы и печаль.

               Ты пойми меня. Мне трудно очень.
               Без тебя мне белый свет не мил.
               Я хочу чтоб днём и тёмной ночью
               ты меня ласкал бы и любил.

               Знаешь , как сейчас я одинока?
               Знаешь ,как мне трудно без тебя ?
               Почему ко мне судьба жестока?
               Я хочу на веки быть твоя.

               Приходи ко мне, мой ненаглядный.
               Прогони заботы и печаль.
               Что бы в ясный день и в день туманный,
               мы в счастливую шагали даль.

                припев:
               Днём и ночью жду тебя , мой милый.
               Днём и ночью думы о тебе.
               Ты мой ненаглядный и любимый.
               Ты всегда один в моей судьбе.


Превела на български: Юлияна Донева

ЕЛА ТИ , НЕНАГЛЕДЕН МОЙ

За тебе мой любими, мой желан,
нищо аз за те не бих пожалила.
Ела при мене ти мой ненагледен,
прогони тревогата , скръбта.

Разбери ме. Много ми е мъчно
не ми мил без тебе светът бял.
Искам аз във ден и в тъмна нощ
да ме галиш ти и да ме любиш.

Знаеш ли ти колко съм самотна?
Знаеш ли как  трудно е без теб?
Защо към мен съдбата е жестока?
Аз искам винаги  да бъда твоя.

Ела при мене, ти мой ненагледен
прогони тревогата, скръбта.
В ясни дни и във дни мъгливи
ний щастливи двама да вървим.

Припев:
Ден и нощ  те чакам аз мой мили.
Ден и нощ си мисля аз за теб.
Ти ненагледен  мой любими
един ти вечно в моята съдба.