Украинский Гарик 467

Владислав Красса
Український Ґарик 467


За мотивами І. Губермана

Всі вічнії жиди в мені сидять
(пророки, вільнодумці, торгаші),
зчиняючи гучний шалений ґвалт
в моїй неналаштованій душі.


   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".