Украинский Гарик 468

Владислав Красса
Український Ґарик 468


За мотивами І. Губермана

Живу. Ні у що остаточно не вірю.
Палю, не жаліючи, димну свічу.
Мовчу про утрату, мовчу про зневіру…
А більше за все про надію мовчу.