Снiг

Катя Александровская
Врешті трапив білястий
           сніг,
Лейби було чого спитати,
Наче пташкою
по весні,
Повертає назад до хати.

Трапив з неба до моїх
     рук,
Всі щілини загарбав
   долі.
Доки збився в земну кору
Спочивати собі
натомість.

Буде бити у легкий хард
До весни!
    Безпощадно досі!
До землі як приріс
            хлоп'ям
І віддався своїм
                морозам…

01.02.18.