Шуточно-лирическое

Владислав Красса
Жартівливо-ліричне


Весна, весна…

Навколо грає Березень-пустун,
Береза сік пускає, зеленіє…
Поет щасливий: він співа про Ту,
Що гарно дещо показати вміє.

Їй розум не вмикають? — Не біда! —
Хай чашечки й сервізи виставляє,
Хай заблищить спокуса молода,
Хай хтось її безмежно покохає!

Весна, весна…