Молитва к Божией Матери

Виквас
Приими стенанья моя,
Мати Божия!
Со слезою молитва моя,
Мати Божия!
Защити от зла люди Своя,
Мати Божия!
Исцели все язвы моя,
Мати Божия!

За жену и близких молитва моя,
Мати  Божия!
Сохрани и Спаси дети моя,
Мати Божия!
Исцели от недуга други моя,
Мати Божия!
Вразуми и направи пути моя,
Мати Божия!

На молитве стоит земля моя,
Мати Божия!
Слёзно молит Тебя Россия моя,
Мати Божия!
И к нам грешным Святая Любовь Твоя, Мати Божия!
Мати Господа-Мати моя!
Мати Божия!

Приими молитву мою!
Пред Тобой на коленях стою!
И Спаси все люди Твоя!
Мати Божия!