https youtu. be RGqUQz9nDYo

Людмила Петрук
Поїхав в далечинь й не повернувся,-
На захід,- сонце, ну, а він,-на схід…
Він з долею своєю розминувся,
Хоча, по долі, - жити ще сто літ.

Напевно,Бог узяв його до себе,
Щоб він писав Йому своїх пісень…
Вже й, шлях здолав, від слави і до неба,-
До золотавих і сріблястих сцен…

А за вікном, лютневий вечір стигне…
Вогонь,в каміні,як завжди, горить…
І плине час,- він лікар не підмінний,-
Та, не лікує те, що так болить…

( Господь забирає найкращих…
Шкода,- вони, тут,на Землі,дуже потрібні!
Сьогодні,2 лютого,вже рівно три роки,
як не стало відомого українського співака -
Кузьми Скрябіна.
Царство небесне,вічна пам'ять Андрійкові.)