***

Рахим Карим
Мен дунёни ўзгартмо;чиман:
Одамзотни - самимийликка.
Тў;ри йўлни кўрсатмо;чиман.
Олиб борар - одамийликка.

Мен оламни ўзгартмо;чиман,
Олло; хо;лагандай тартибда.
Виждонларни уй;отмо;чиман,
Ухлаб ;олган ўзга ;утбда.

Мен оламни ўзгартмо;чиман,-
Аста-секин ўзгариб борар.
Номусларни ;ў;атмо;чиман,
Ортимдан хал; эргашиб борар.

Мен оламни ўзгартмо;чиман,
Одамликни эслатмо;чиман!