Friday Night. Secret Service

Алик Артамонов
В пятницу, в ночь
Скажем прощай
В пятницу, в ночь
В глазах у тебя
Это лето умрёт
Ты уйдёшь
С собой уведёшь
Его в пятницу, в ночь

Когда утром ранним проснусь я
И по свежей росе пробегусь
И на трель соловья обернусь
Что звучит для тебя

Гляну в сад на цветочки свои
Помнят, пёстрые, лето они
Только нет их теперь без тебя
Лета нет для меня

На крыльце дуновения ветра
Голосом нежным встречают меня
Облик твой тихий и скромный
Мне подарят любя

Как бегущий за радугой мальчик
Верю - в горестный и скорбный день
Для меня в миг печали
Моё лето умрёт...


Ах, этой пятницы ночь!         





P.S. Скромная попытка. Уж очень песенка нравится.


Friday night

 Friday night
 When we say goodbye
 Oh Friday night
 Then summer will die
 Just one look in your eyes
 When you go
 And summer will die
 Oh what a Friday night

 When I wake up early tomorrow
 And I walk down in the morning dew
 I turn my head when the sparrow
 Sings a song to you

 There're the flowers that grow in my garden
 Stand in season – blue, white and red
 But without you here I won't see them
 To me summer's dead

 Friday night
 When we say goodbye
 Oh Friday night
 Then summer will die

 Just one look in your eyes
 When you go
 And summer will die
 Oh what a Friday night

 For a moment cool breeze on the terrace
 Sounds like your voice, so gentle and mild
 An illusion that will surface
 All from time to time

 Like a child who is chasing the rainbow
 I'll try to trust in day sad
 Until the day in my sorrow
 To me summer's dead

 Friday night
 When we say goodbye
 Oh Friday night
 Then summer will die
 Just one look in your eyes
 When you go
 And summer will die
 Oh what a Friday night