Бережи Господь! Бережи

Светлана Камышная
Найдорожче у світі що маю,
То родина яку обіймаю.
А ще друзі моі дорогенькі,
То все є чим радіє серденько.
Це ціную я все до нестями,
Особливо ціную з роками,
Бо дорожчого в світі немає,
І хто дружить по-спражньому знає.

Непотрібно ні слави, ні злата,
Бо на друзів я справді багата,
І тому маю все що потрібно,
Бо в тім золото сховане й срібло.
Коли сумно буває і гірко,
Коли згасала надіі та зірка,
Коли сили тебе покидать,
Справжні друзі вони про це знають.

Вони поруч у радості й скруті,
Їхні вчинки вони не забуті,
Я молюся за кожного, й разом,
Спілкування дорожчим є часом.

Приспів:
Бережи мій Господь, бережи!
Друзів всіх дорогих і надійних,
Обійдуть хай круті вiражі,
Ну а успіхі будуть постійні.
Бережи мій Господь, бережи!
Не карай за маленьки провини,
Ти їм правильний шлях укажи,
Їм здоров'я даруй! Іх родинам!