Украинский Гарик 470

Владислав Красса
Український Ґарик 470


За мотивами І. Губермана

Проста душі людської справедливість,
нітрохи не складніші наші мрії.
Надія - важливіше, ніж можливість
хоч коли-небудь збутися надії.