Okay, Google

Таня Пашкова Фастовец
Я чекаю на нього щоночі,
Я замучила пошуком сайт.
"Okay, Google, як його очі...
Як забути погляд, alright?

Ти ж усе, нібито, знаєш,
В тебе серця точно нема.
Не кохав і не кохаєш,
Хоч у всіх є, з усіма

В телефоні, сумці, у ліжку...
Okay, Google, дай йому шанс!
В навігаторі вкажи доріжку,
Що з'єднала кавою нас.

Хай згадає кращі хвилини,
Нехай в пошук ім'я введе.
Вподобає зразу світлини,
І до мене стежку знайде".

Tanya Pashkova