Вдалий вибiр

Поэт Закарпатья Василий Галас
Учень я успішний -
здібного числа.
Недарма я - гордість
школи і села...
Фізика - стихія
геть була моя.
А тепер і спортом
захопився я -
бо фізична форма
личить школяру,
і у цьому приклад
з тата я беру.
Слушна рівновага
склалась у мені.
В спорті і навчанні
дні мої шкільні.

Лютий 2018