Оддийлик

Рахим Карим
Соддаликни ;ўмсайди давр,
Соддаликка мушто;дир замон.
Мав;умликни кўтармас сабр,
Мав;умликдан юзлар заъфарон.

Самимийлик – етишмас ;аво,
Самимийлик - дардларга даво.
Оддийликка – интизор олам,
Оддийликка интилар ;алам.