Александр Ружьев - Я буду всегда

Юлияна Великова
Я буду всегда,
Как хлеб и вода
И пусть бесконечен Путь.
Я - есть твоя суть,
Я - ночная звезда
И я не умру никогда.

Я буду всегда,
Как дьявол и бог
И я не живу, не любя.
И коли тебя
Поранить я смог,
Меня покарает судьба.

Я буду всегда,
Как сахар и соль,
Ты - жизнь, я тебя люблю!
И я утолю
Душевную боль,
Целуя тебя иногда.

И только когда
Закрываю глаза,
Я шёпотом говорю
И тихо молю:
Утихни гроза...
Я буду с тобою всегда!

Превела на Български: Юлияна Донева

ЩЕ БЪДА АЗ ВИНАГИ

Ще бъда аз винаги
като хляб и вода
и нека безкраен е пътят.
Аз съм твоята същност
аз съм нощна звезда
и нивга неще аз умра.

Ще бъда аз винаги,
като дявол и Бог
и неще без любов аз живея.
И ако   можех аз теб
да  нараня,
съдбата ще ме накаже.

Ще бъда аз винаги,
като захар и сол.
Животът  мой ти си , обичам те!
Ще укротявам
душевната болка,
целувайки те понякога..

И само когато затворя очи
говоря ти аз шепнешком
и тихо се моля:
Успокой бурята….
ще бъда аз винаги с теб!