Г буква

Эрик Эрнст Петров
Г
Почтыш миен возалтат –
Толеш монгет тылатат.
Ко тудым шергалеш -
У деч уым пален налеш.
(Газет)

Почтыш миен возалтат,
Я киоскышто йодат.
Кунам тудым шергалат -
Уверлам пален налат