Нас вибрав Господь в1д початку

Горбатюк Надежда
(По проповіді Павленка Юрія Володимировича на послання Апостола Павла до Єфесян)

Нас вибрав Господь від початку,
Ще перше, ніж світ Він створив.
Ми - діти Його, а Він - Батько,
В Ісусі всіх нас полюбив.

Ми вже не чужі й не приходьки,
А рідні, домашні Творцю.
Святі, у Христі непорочні,
Возносимо славу Отцю.

Ми з вами усі - спадкоємці
Багатства, що є в небесах.
Нам Бог просвітив очі серця
Й вирівнює кожного шлях.

Посудини, вибрані Богом,
Христові чесноти звіщать.
Яку ж дарував Бог нам долю,
О, сестро моя! О, мій брат!

Для дому, що в небі, готує
Ісус, що є Церкви Глава.
Вся слава Йому й Алілуя!
Подяка Йому і хвала!