Пробач

Катя Александровская
Пробач, що не пишу на твій
email,
Що не читаю сни
у довгій майці,
Що не дарую я тепла
 щодень,
І не роблю тобі сніданок
   вранці.
Листам моїм
до тебе не дійти,
дим розчинив усі слова
 в неділю
Й малюнки, барви, де зволяєш
   ти,
     але...
Чи знаю я хто ти,
      чи смію?

10.02.18.