Беда не приходит одна

Есения Смирновская
Били в море потоки воды,
А по улице бил вод поток,
Посмотри, и увидишь ты
Авто , как затопленный флот..

В Китае бушует циклон,
Срывая крыши домов,
Много зданий разрушил он.
Вдохнешь эту пыль- нездоров..

В Азии- Владивосток,
А Россия в мире огромном,
Природа теряет видок,
"Апокалипсис"- я скажу скромно..

12.02.18

Original:
IT NEVER RAINS BUT IT POURS
Streams of water beat the sea,
Stream of water beat the streets.
So I stare and can't see
Drowned cars like sunken fleets.
The cyclone is from China,
Wind so strong it takes the roofs.
Wooden buildings are breakable China,
Try to breathe - you only pruff.
Vladivostok is in Asia,
Russia-in the world.
Nature losing all the measure ,
Apocalypse , all told