Молитва

Александр Бирзула
Боже! Мій Боже!
Прошу тебе, не забувай,
Шо я твій син, не раб, мій Боже
Ти збережи мене, не лай!
Я знаю, грішний, що робити
Але, мій гріх, моя остуда.
Прости, мій Боже, може жити,
Мені твоя, мій Бог, осуда.
Ти віриш мЕні, в мою силу,
В моє прохання, без окрас,
І ти, мені, даруєш віру.
Та довіряєш кожен раз
Свої слова, моїй молитві
Та віру в полум'я свічки.
І ще, підтримуєш у битві,
За вільне слово, за рядки.