Wychodzisz juz

Касьянова Александра Кассо
No coz wychodzisz..
I nic tu juz nie zrobisz,
Na zawsze w pamieci zostaniesz,
Zuczliwym, milym talizmanem.
Gwaltowny pociag do mnie miales;,
Na co milczeniem odpowiadalam.
Stesknilam juz..
Ja lubie Cie,
No ale coz.

11.01.2018 pl