Сябру

Екатерина Белочкина
Каб не ты - было бы шэрым
Колькi год маё жыццё,
Яркiм роспiсам паперы
Размалюем мы яго!

I агульных захапленняу
Нас сблiжау адзiны час,
Смех, парады i  сумленне -
Гэта i цяпер пра нас!

Што не здрадзiу авантуры,
Шчыры дзякуй, дружа мой!
Погляд мой падчас пануры -
Толькi ты узнiмау настрой!

Дзякуй, дружа, за падтрымку -
Праз мяне не спiш уначы...
Ганарыцца тым павiнна,
Што з табою мы сябры!

12.02.18