Не одружуся

Виктор Зиновьев
Наставляє мати сина.
Каже: «Вчись відмінно.
І тоді навік щасливим
Станеш неодмінно.
Будеш мати все, що хочеш.
І дружину гарну».
Хлопчик вислухав та й каже:
«Не старайся марно.
Я ніколи не женюся,
Бо не хочу знати
Слів, якими ти пост1йно
Ображаєш тата.