Буду знать

Надежда Рубан
         Буду  знати.

Подаруй  мені  ранки  травневі,
Вірю,  що  подарунки  не  згубиш,
Подаруй  грози  й  громи  липневі,
Буду  знати,  що  ти  мене  любиш.

Подаруй  мені  пасіку  з  медом,
Срібні  води  золотої  криниці,
Накрий  теплим  осені  пледом,
Дай  чаю  з  варенням  суниці.

Подаруй  мені  місяць  і  зорі,
Дай  напитися  соку  з  берези,
Виший  щастя  й  кохання  узори,
Повтирай  мої  сльози  в  морози.

Подаруй  мені  літа  краєчок,
Хай  зла  доля  обох  обмине,
Тобі  я  спечу  медяничок,
Буду  знати,  що  любиш  мене.

Автор:  Н.П.Рубан.