Love me, love me. Make me lucid

Сания Галеева
Love me, love me. Make me lucid.
Make me golden and unwise.
Make me charming, bold and stupid
And prevent from suicide.

But my name is always salty,
And my soul is stitched with scars.
Do love me as I did stop it
When my sweetheart stole my chance.
30.10.2017