Пiснi Украiни

Анатолий Павленко
Співаємо  і  в  радості,  і  в  тузі,
І  наодинці,  і  у  колі  друзів,
Співаєм  в  праці  і  на  відпочинку –
То  ж,  для  пісень  завжди  в  нас  є  причина.

В  свої  серця  ми  їх  впускаєм  радо,
Щоб  нашим  почуттям  давали  раду.
Мов  оберіг,  вони  повсюди  з  нами –
Повітря  й  те  пропахло  тут  піснями