навкруги долi... на укр. яз

Любонька
Навкруги моєї долі -
тільки вирви...стільки болю!
Лиш томУ, що Бог - зі мною
на цім світі я живу.
Завдяки Його любові,
пИшу вірші кольорові...
Він - присутній в кожнім слові;
в поміч Бога призову(!)

Сила рятівна Господня
витягне менЕ з безодні,
в серці дзвони ВеликОдні
про спасіння сповістять.
Лише Богові відчИню
потаємних дУмок скриню,
щоби дУшу, мов святиню,
Ангел міг охоронЯть.

А від грішної спокуси
допоможе Хрест Ісусів
та ченців сороковусти,
що відмолять з різних бід.
Чистим серцем непохитно
треба вірити в молитву
й дасть Бог пАшу плодовиту...
Будьмо ж з Ним із роду в рід!


05/02/18/