У Валентинiв День... на укр. яз

Любонька
В Кохання Валентинів День
Обра'зи бажано забути,
Щасливих заспівать пісе'нь
І серцем їхній зміст відчути.
Коханим душ свої'х тепло
Усе віддати...до жаринки...
Щоб сонце у очах зійшло,
Печальні розігнать хмаринки.
До подарунків слів додать,
За діаманти що цінніші.
І ніжно так поцілувать,
Неначе з вуст зірвались ві'рші.
Зимо'вих квітів пелюстки'
Шепочуть про любов гарячу,
Їх запах - почуття п"янки,
Що вірить хочеться в удачу...
Хай лютий місяць - за вікном,
Весна - у серці від кохання,
Бо у Амура під крилом
Для кожного - стріла-посла'ння.
Обов"язково влу'чить в ціль,
Щоб битися серцям гучніше...
Та це - такий приємний біль.
Любов в житті - найголовніше!
Святий вітає Валентин
Закоханих в цілому світі...
І не сумуй, якщо - один,
Для долі двері все відкриті...


14/02/18/