***

Юлия Захарчук
Не буває нічого злого,
із душі, що несе добро.
І велике росте з малого,
І з собою радість несе.

Навіть райдуга кольорова,
Із рясного дощу пройде,
І проміння сонця золотого,
Переливами заграви пряде.

На землі чи на небі ,
Як осяйні дощі пройшли,
Із собою несуть вони диво,
І квітують душі сади.

Чи знайдеш дивовижну квітку,
На теренах своєї душі?
На добро і радість агітку,
Вічний гімн неземній красі.