***

Невредно Мечтать
...тисячу двісті відтінків такого сірого,
наче упало місто на сіре дно.
Пташка - малий камікадзе - благеньким "вірую"-
мостить гніздечко... Зблискує десь вікно...

З неба уважно - авжеж! - крізь найкращу оптику
цілиться снайпер - безжальний Останній Сніг.-
- Пташечко, падай! До біса усіх синоптиків!
Я недарма так високо ось тут заліг.

і...

точно у серце влучає Останній сніг