Стрiтення на укр. яз

Любонька
Праведний старець у храмі сьогодні
Стріне на радість Дитятко Господнє.
ЗдІйсниться днесь і пророцтво Небесне:
Землю покине він...в Раю воскресне...

СпОкою довго просив він у Бога,
Бо затягнулась життєва дорога.
І Бог моління почув того старця,
І відпустив душу... у Вишнє Царство...

Всім нам цей світ залишати прийдЕться.
Пам'ять у дітях свічкАми займеться...
ПІдемо в Небо Творцеві служити,
В зоряній вічності безгрішно жити...

Щоб доля старцевій була в подобу,
Треба серцЯ мати чисті до гробу.
Стрітення в Горньому Світі з Ісусом -
Протистояння гріховним спокусам!


15/02/18/