HIT by HIT

Миха Баядинов
     I am not Henry Miller,
     I'm just a Lady-healer
     My wish is only pleasure
     Their joy is perfect measure
     You want to reach the sky?
     I'll give you piece of mine
     'Course I just need some thing
     That haven't ground to think
     So... what is it?
     Well... hit by hit!
* * *
     You may say I'm a dreamer. May be you're right...

2001

* Михаил в школе учил немецкий, но английский он самостоятельно "выучил только за то, что им разговаривал" весь роковый мир. Это его англоязычная "проба пера"