Украинский Гарик 477

Владислав Красса
Український Ґарик 477


За мотивами І. Губермана

За те, що сміх мій ще не переможений
перипетіями життєвих злих баталій,
мене Фортуна щедро нагороджує
зворотними боками всіх медалей.

   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".