***

Рахим Карим
Мен ;али тўйларда ўйнаганим йў;,
Зав; ила юракдан куйлаганим йў;,
Севиниб, ;увончдан йи;лаганим йў;.
Менга имкон бергин яйрашга, Худо!

Мен ;али бахт таъмин тотиб кўрмадим,
Саодат ;ўлидан тутиб кўрадим.
Севинч кўз ёшига ботиб кўрмадим,
Менга имкон бергин яшнашга, Худо!

Мен ;али куйларга ;ониб бўлмадим,
Му;аббат ўтида ёниб бўлмадим.
Мусаффо ;авога тўйиб бўлмадим,
Менга имкон бергин яшашга, Худо!