My Zoo. Unlucky tourist

Алла Кердман
"На западе Австралии кенгуру сломал челюсть 19-летнему охотнику Джошуа Хайдену." (Из новостей 17.02.18)

One young tourist from Peru
Saw in the plain a kangaroo.
He ran to photograph its joeys
But instead had fractured jaws.