Борис Калинов. Осенний дар

Лилия Охотницкая
Ветер принёс
золотой берёзовый
лист.
Сейчас он шепчет
что-то нежное
в твоих пальцах...
Денёк осенний
такой солнечный,
такой ясный.
Твоя улыбка
радует меня
бесконечно!

Оригинал:
Есенен дар

Вятърът донесе
златен брезов
лист.
Сега той шепне
в пръстите ти
нещо нежно...
Денят е толкова
сълнцев,
толкова есенно чист...
Твоята усмивка
ме радва
безбрежно!